Stop madbenzin

Kræv, at den danske regering og EU sætter en stopper for, at vores biler kører på madbenzin.

Danske og europæiske politikere er med til at øge presset på Afrikas jord med politiske mål for forbrug af madbenzin.

I Afrika overtager spekulanter hvert år jordområder, der svarer til tre gange Danmarks størrelse. Formålet med jordovertagelserne er primært at dyrke fødevarer, der ender som benzin i vores biler – og ikke i sultne maver.

Med din underskrift kan du gøre en forskel. Så støtter du kampen mod sult i udviklingslande. 


 

 

Mellemfolkeligt Samvirke har sammen med ActionAid samlet over 80.000 underskrifter over hele Europa. Vores mål er at samle 100.000 underskrifter, som vi vil overrække til de ansvarlige politikere i Danmark og EU. 

Seneste resultater af vores arbejde

MS´s og Midtjyllands Avis’ korrespondent i Zambia har besøgt folk fra »Green and Justice«, der arbejder frivilligt for at skabe bedre forhold for borgerne
Sajal Das overlevede, da tekstilfabrikken Rana Plaza i Bangladesh kollapsede i april 2013, men er i dag er han næsten uarbejdsdygtig. Der er ingen hjælp at hente fra firmaet eller det offentlige, men MS og ActionAid hjælper med rådgivning, uddannelse og understøttelse.
30 landmænd i Kisongwa-landsbyen i Tanzania lærte at bruge klimatilpassede dyrkningsmetoder. På den måde har de næsten fordoblet deres indtjening og sikret sig, at de selv har tilstrækkeligt med mad.
3232 er nu døde af ebola i Sierra Leone, Liberia, Guinea og Nigeria. Distriktsleder i ActionAid Sierra Leone, Mohamad Fofana, beskriver, hvordan fejlagtige opfattelser af sygdommen gør det svært at bremse den.

Mellemfolkeligt Samvirke


Fælledvej 12
2200 Kbh N.
Tlf.: 7731 0000
Fax: 7731 0101
E-mail: ms@ms.dk