Stop madbenzin

Kræv, at den danske regering og EU sætter en stopper for, at vores biler kører på madbenzin.

Danske og europæiske politikere er med til at øge presset på Afrikas jord med politiske mål for forbrug af madbenzin.

I Afrika overtager spekulanter hvert år jordområder, der svarer til tre gange Danmarks størrelse. Formålet med jordovertagelserne er primært at dyrke fødevarer, der ender som benzin i vores biler – og ikke i sultne maver.

Med din underskrift kan du gøre en forskel. Så støtter du kampen mod sult i udviklingslande. 


 

 

Mellemfolkeligt Samvirke har sammen med ActionAid samlet over 80.000 underskrifter over hele Europa. Vores mål er at samle 100.000 underskrifter, som vi vil overrække til de ansvarlige politikere i Danmark og EU. 

Seneste resultater af vores arbejde

3232 er nu døde af ebola i Sierra Leone, Liberia, Guinea og Nigeria. Distriktsleder i ActionAid Sierra Leone, Mohamad Fofana, beskriver, hvordan fejlagtige opfattelser af sygdommen gør det svært at bremse den.
For to år siden afsatte den ugandiske regering 6,2 millioner kroner til renovering af et hospital. Men et besøg fra ActionAid afslørede, at kloaksystemet ikke fungerer, væggene falder fra hinanden og flagermus har indtaget flere værelser.
Uddannelse rykker. Når Mellemfolkeligt Samvirke og ActionAid Myanmar uddanner unge ildsjæle som "fellows", kan de bagefter hjælpe lokalsamfundene i Myanmar med kampen mod fejlslagen høst, dårligt drikkevand og vold mod kvinder.
24-årige Hossam Ahmad ville ikke finde sig i det, da han opdagede døde dyr i en vandcisterne. Han gik til myndighederne og krævede rent drikkevand til indbyggerne i den egyptiske by Fayoum.

Mellemfolkeligt Samvirke


Fælledvej 12
2200 Kbh N.
Tlf.: 7731 0000
Fax: 7731 0101
E-mail: ms@ms.dk