Stop madbenzin

Kræv, at den danske regering og EU sætter en stopper for, at vores biler kører på madbenzin.

Danske og europæiske politikere er med til at øge presset på Afrikas jord med politiske mål for forbrug af madbenzin.

I Afrika overtager spekulanter hvert år jordområder, der svarer til tre gange Danmarks størrelse. Formålet med jordovertagelserne er primært at dyrke fødevarer, der ender som benzin i vores biler – og ikke i sultne maver.

Med din underskrift kan du gøre en forskel. Så støtter du kampen mod sult i udviklingslande. 


 

 

Mellemfolkeligt Samvirke har sammen med ActionAid samlet over 80.000 underskrifter over hele Europa. Vores mål er at samle 100.000 underskrifter, som vi vil overrække til de ansvarlige politikere i Danmark og EU. 

Seneste resultater af vores arbejde

34.500 danskere har allerede sagt “Anerkend Palæstina” med deres underskrifter, og det budskab har vi i dag givet til Martin Lidegaard på trappen foran Christiansborg.
Bands on the Move - Outlandish, Shaka Loveless og L.O.C. - har i år samlet 320.000 kroner ind til Gazas familier. De spillede i går koncerter på hele 10 forskellige virksomheder for den gode sag. Se billederne her.
To af 38-årige Minara Begums syv børn kan ikke læse og skrive. For tidligere havde familien, som bor i slummen i Chanpara i Bangladesh, ikke råd til at sende dem i skole. I dag syr Minara Begum sarier i et tempo, der har gjort hende til familiens hovedforsørger.
Sexchikane og angst for overfald er hverdag for kvinder i Bangladesh. Det betyder, at mange ikke tør gå alene og fravælger at tage offentlig transport. Det viser en ny rapport fra ActionAid Bangladesh.

Mellemfolkeligt Samvirke


Fælledvej 12
2200 Kbh N.
Tlf.: 7731 0000
Fax: 7731 0101
E-mail: ms@ms.dk