Stop madbenzin

Kræv, at den danske regering og EU sætter en stopper for, at vores biler kører på madbenzin.

Danske og europæiske politikere er med til at øge presset på Afrikas jord med politiske mål for forbrug af madbenzin.

I Afrika overtager spekulanter hvert år jordområder, der svarer til tre gange Danmarks størrelse. Formålet med jordovertagelserne er primært at dyrke fødevarer, der ender som benzin i vores biler – og ikke i sultne maver.

Med din underskrift kan du gøre en forskel. Så støtter du kampen mod sult i udviklingslande. 


 

 

Mellemfolkeligt Samvirke har sammen med ActionAid samlet over 80.000 underskrifter over hele Europa. Vores mål er at samle 100.000 underskrifter, som vi vil overrække til de ansvarlige politikere i Danmark og EU. 

Seneste resultater af vores arbejde

Mange af de syriske børn, som er flygtet til Jordan, udviser tegn på posttraumatisk stress. Derfor kører MS et projekt, med støtte fra Erik Thunes Legat, som støtter og styrker børn på to skoler.
ActionAid, som MS er en del af, er lykkedes med at presse den britiske bank Barclays til at stoppe med at promovere brug af skattely over for virksomheder, der investerer i udviklingslande.
Tyfonen Haiyan dræbte over 6000 og skabte store ødelæggelser på Filippinerne i 2013. Særligt de små isolerede ø-samfund er udsat, når katastroferne rammer. På Malalison øen er en ambulancebåd deres livline til fastlandet.
MS´s og Midtjyllands Avis’ korrespondent i Zambia har besøgt folk fra »Green and Justice«, der arbejder frivilligt for at skabe bedre forhold for borgerne

Mellemfolkeligt Samvirke


Fælledvej 12
2200 Kbh N.
Tlf.: 7731 0000
Fax: 7731 0101
E-mail: ms@ms.dk