Sådan kan du hjælpe

Verdens fattigste har brug for din hjælp. Mellemfolkeligt Samvirke ruster dem til at kæmpe for deres rettigheder og et værdigt liv.

Her arbejder vi

Vi arbejder i 45 lande på steder, hvor vi med vores indsats kan gøre den største forskel.

Se lande vi arbejder i

Her arbejder vi

Mellemfolkeligt Samvirke

Som en del af den internationale alliance ActionAid arbejder vi med rettighedsbaseret udvikling i mere end 45 lande og når ud til over 25 millioner mennesker.

412.000

Har I 2017 fået
bedre adgang til
offentlige ydelser

14.357

Har i 2017
modtaget
undervisning

23.138

Faste støtter

Vi kæmper for rettigheder til verdens fattigste

Vi hjælper verdens fattigste med at finde deres egen stemme, så de kan presse på for forandringer.

Med dit bidrag styrker du kampen for demokratiske og bæredygtige samfund, hvor det enkelte menneskes ret til et sundt og sikkert liv er i centrum.

Læs mere om vores arbejde

Seneste nyheder

”Det er meget bedre end Obama…det her er jo the real thing” 

Latter, eftertænksomhed, glæde, indignation, tårer, stolthed og inspiration fyldte auditoriet i Tingbjerg Kulturhus, da FN’s ungdomsudsending mødtes med unge fra Tingbjerg og Brøndby Strand. Samtalen handlede om at få en stemme i den politiske debat, om diskrimination og om at bevare troen på positiv forandring, når man bor i en ”ghetto”.

Friheden under angreb

Verden over bliver manøvrerummet for aktivister og organisationer mindre. Helt grundlæggende rettigheder til forening, forsamling og frie ytringer bliver begrænset af en uigennemskuelig myriade af love og regler.

Mobil aktivisme i verdens farligste land

Hver dag bliver der begået over elleve drab i El Salvador. Det gør landet til verdens farligste ifølge World Economic Forum. Men en håndfuld mobile aktivister trodser bandevolden i kampen for social forandring.

Mød de frivillige

Mød nogle af de mange seje frivillige i Mellemfolkeligt Samvirke (MS), der er med at til kæmpe for rettigheder til verdens fattigste

VIL DU VIDE MERE?

Hold dig opdateret på Mellemfolkeligt Samvirkes arbejde.