Stop madbenzin

Kræv, at den danske regering og EU sætter en stopper for, at vores biler kører på madbenzin.

Danske og europæiske politikere er med til at øge presset på Afrikas jord med politiske mål for forbrug af madbenzin.

I Afrika overtager spekulanter hvert år jordområder, der svarer til tre gange Danmarks størrelse. Formålet med jordovertagelserne er primært at dyrke fødevarer, der ender som benzin i vores biler – og ikke i sultne maver.

Med din underskrift kan du gøre en forskel. Så støtter du kampen mod sult i udviklingslande. 


 

 

Mellemfolkeligt Samvirke har sammen med ActionAid samlet over 80.000 underskrifter over hele Europa. Vores mål er at samle 100.000 underskrifter, som vi vil overrække til de ansvarlige politikere i Danmark og EU. 

Seneste resultater af vores arbejde

Arbejdernes globale fagbevægelse bakker nu op om Actionaid's og en række andre NGO'ers opfordring til at styrke folkets magt for at udfordre den ene procent, der sidder på magten.
Utryghed og fysisk vold er virkelighed for kvinder i Zimbabwe. Alligevel fandt mange zimbabwiske kvinder for nylig modet til at gå på gaden og kræve bedre forhold.
I Liberia er det oftest mændene, der tager beslutninger på familiens vegne. Men under ebola-udbruddet blev kvinderne uddannet i sundhed, og de tager nu ansvar for egen og familiens sundhed. Mød Joyce Kilikpo-Jarwolo, der står bag initiativet.
MS’ nødhjælp er nået ud til over 26.000 jordskælvsofre, både i hovedstaden og i mindre landsbyer, hvor nødhjælpen sjældent når ud.

Mellemfolkeligt Samvirke


Fælledvej 12
2200 Kbh N.
Tlf.: 7731 0000
Fax: 7731 0101
E-mail: ms@ms.dk