Stop madbenzin

Kræv, at den danske regering og EU sætter en stopper for, at vores biler kører på madbenzin.

Danske og europæiske politikere er med til at øge presset på Afrikas jord med politiske mål for forbrug af madbenzin.

I Afrika overtager spekulanter hvert år jordområder, der svarer til tre gange Danmarks størrelse. Formålet med jordovertagelserne er primært at dyrke fødevarer, der ender som benzin i vores biler – og ikke i sultne maver.

Med din underskrift kan du gøre en forskel. Så støtter du kampen mod sult i udviklingslande. 


 

 

Mellemfolkeligt Samvirke har sammen med ActionAid samlet over 80.000 underskrifter over hele Europa. Vores mål er at samle 100.000 underskrifter, som vi vil overrække til de ansvarlige politikere i Danmark og EU. 

Seneste resultater af vores arbejde

Danske Freja Hansen erstatter bangladeshiske kvinders frygt med fysisk styrke og selvtillid. På Freja Hansens selvforsvarshold i Bangladesh lærer kvinder nemlig at forhindre de overgreb, de dagligt bliver udsat for.
Computerspilbranchen er hastigt på vej frem i Mellemøsten. Men er kvinderne med? Det vil danske Play & Grow presse på for. Ved hjælp af støtte fra Mellemøstpuljen for Unge er de ved at arrangere en computerspilworkshop for piger i Saudi-Arabien.
Rocío Fuentes fik politisk selvtillid til at møde embedsmænd og ændre deres opfattelse af LGBTI-folk i El Salvador.
Arbejdernes globale fagbevægelse bakker nu op om Actionaid's og en række andre NGO'ers opfordring til at styrke folkets magt for at udfordre den ene procent, der sidder på magten.

Mellemfolkeligt Samvirke


Fælledvej 12
2200 Kbh N.
Tlf.: 7731 0000
Fax: 7731 0101
E-mail: ms@ms.dk