Stop madbenzin

Kræv, at den danske regering og EU sætter en stopper for, at vores biler kører på madbenzin.

Danske og europæiske politikere er med til at øge presset på Afrikas jord med politiske mål for forbrug af madbenzin.

I Afrika overtager spekulanter hvert år jordområder, der svarer til tre gange Danmarks størrelse. Formålet med jordovertagelserne er primært at dyrke fødevarer, der ender som benzin i vores biler – og ikke i sultne maver.

Med din underskrift kan du gøre en forskel. Så støtter du kampen mod sult i udviklingslande. 


 

 

Mellemfolkeligt Samvirke har sammen med ActionAid samlet over 80.000 underskrifter over hele Europa. Vores mål er at samle 100.000 underskrifter, som vi vil overrække til de ansvarlige politikere i Danmark og EU. 

Seneste resultater af vores arbejde

Ghalia mistede alle sine dyr og 12 oliventræer under bombardementerne af Gaza-striben sidste år. Nu er hun møjsommeligt ved at bygge tilværelsen op igen fra sin base i et lille teltkøkken i byen Al Shouka.
Vold og kulturelle dogmer forhindrer kenyanske piger i at få en uddannelse. ActionAid Kenya tager fat om problemerne, der står afgørende i vejen for en større grad af ligestilling i det sydøstafrikanske land.
Smukke billeder fra en svær situation. Tre måneder efter det voldsomme jordskælv i Nepal, lever tusinder af nepalesere stadig i primitive telte og skure. Mød nogle af dem her.
Danske Freja Hansen erstatter bangladeshiske kvinders frygt med fysisk styrke og selvtillid. På Freja Hansens selvforsvarshold i Bangladesh lærer kvinder nemlig at forhindre de overgreb, de dagligt bliver udsat for.

Mellemfolkeligt Samvirke


Fælledvej 12
2200 Kbh N.
Tlf.: 7731 0000
Fax: 7731 0101
E-mail: ms@ms.dk