Billede
Deltager i klimamarchen 2018. Foto: Jeppe Carlsen
Fotobyline
Jeppe Carlsen

Bliv frivillig

Vil du være en del af et fællesskab, der kræver retfærdig forandring og bekæmper social, politisk og økonomisk ulighed? Så er Mellemfolkeligt Samvirkes frivilligfællesskab stedet for dig!

Bryg kaffe i en af vores non-profit caféer, skab tryghed om flygtninge, kæmp for et mangfoldigt Danmark uden diskrimination eller sæt klimaretfærdighed på dagsorden. Som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke kan du være med til at gøre en forskel og blive en del af et fællesskab, som kæmper for en retfærdig og bæredygtig verden, hvor alle mennesker lever i frihed og værdighed uden fattigdom og undertrykkelse. 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på frivillig@ms.dk  

 

Kom med til intromøde

Den 3. torsdag i hver måned (undtagen i juli) holder vi intromøde for nye frivillige og aktivister i Mellemfolkeligt Samvirke på Fælledvej 12, indgang C, i København. Her møder du både andre frivillige og nogle af vores ansatte som præsenterer vores organisation og de mange måder man kan engagere sig som frivillig; fra barista til protestplanlægger, event koordinator eller foredragsholder. 

Efter mødet giver vi en forfriskning hos Café Mellemrummet. 

Nutiden kalder på strukturel social og miljømæssigt retfærdig politisk forandring, Det er tid til at handle. Vi glæder os til at møde dig!

Mød de frivillige

Billede af Sebastien, som er frivillig

Sebastien Verpoortern, Frivillig

What I really value here is the framework we use for fighting inequalities. It provides us with a very specific lens to look at various issues, but also guides us to look at the intersections between different struggles.

 

 

Billede af Patea, som er frivillig

Pantea Azizi, Frivillig

Den unikke sammensmeltning af klima og ulighed er grunden til, at jeg blev frivillig hos Mellemfolkeligt Samvirke. Jeg har lært sindssygt meget og mødt en masse seje og inspirerende mennesker.

Leyla er frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke.

Leyla Bouazzi, Frivillig

Jeg finder ud af, hvem jeg er, og hvem jeg godt kan lide at være.

Lauge er frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke.

Lauge Hansen, Frivillig

Jeg føler, at det er her, jeg kan gøre en forskel. Jeg har fået super gode venskaber og fantastiske oplevelser, som jeg ikke tror, jeg ville have fået andre steder.

Se hvordan du kan blive frivillig

Her kan du gå på opdagelse i de mange muligheder, der er for at være med og lave frivilligt arbejde i Mellemfolkeligt Samvirke.

Viser 4 ud af 4

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Current Your information
  • Interests
  • Tell us about yourself
  • Completed