Billede
Demonstration mod ghettoloven, december 2020. Foto: Brian Berg

Antiracistisk arbejdsgruppe

Lad os sammen kæmpe for et Danmark uden diskrimination!

Vi er en gruppe unge aktivister, som har slået os sammen for at bidrage til kampen for et Danmark uden diskrimination. Vi støtter op om etniske minoritetsgruppers kamp for lighed gennem fysiske såvel som digitale aktioner, der har til formål at oplyse og samle folk.

Vores gruppe repræsenterer bred faglighed, og vi er åbne for samarbejder med enkeltpersoner og organisationer, som også vil racisme og diskrimination i Danmark til livs. Vi har blandt andet afholdt en demonstration mod regeringens diskriminerende retorik om etniske minoriteter i samarbejde med større danske antiracistiske organisationer, vi har hjulpet Almen Modstand med at afholde en demonstration mod Ghettolisten og -pakken, og vi har udarbejdet en SoMe-kampagne til CEDAR og Almen Modstand, som havde til formål at sikre minimum 50.000 underskrifter til borgerforslaget om at ophæve salg og nedrivninger af almene boliger, samt at afskaffe Ghettolisten.

Vi har tidligere samarbejdet med: Amnesty International Denmark, Afro Danish Collective, Black Lives Matter Denmark, CEDAR, Extinction Rebellion Danmark, Rapolitics, Fællesinitiativet mod Ra-cisme og Diskrimination, Næstehjælperne, Global Aktion, Nok er Nok, SOS Racisme i Danmark og Tal Ud. 

Er du interesseret i at samarbejde eller vide mere om vores arbejde, er du meget velkommen til at skrive til antiracistiskarbejdsgruppe@gmail.com

Gå på odagelse i flere frivilliggrupper

Billede
Frivillig kvinde kigger på computer

Gravergruppen

Vil du være med til at indsamle viden om racisme og diskrimination i Danmark? Gravergruppen er for dig, der brænder for at skabe og formidle viden.