Billede
T-shirts fra vores webshop med teksten "Olie og kul. Nej tak"

Handelsbetingelser

Her finder du handelsbetingelserne for køb af produkter på vores webshop. 

Administration

Administration af køb og salg på www.ms.dk/shop bliver udført af Mellemfolkeligt Samvirke. For at håndtere din bestilling behandler vi dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik

 

Priser

Priser på ms.dk/shop er inkl. moms. og i danske kroner.

 

Leveringsomkostninger

Du betaler leveringsomkostningerne som oplyst ved bestilling. Der kan være rabat ved køb over et bestemt beløb samt ved tilbud. 

 

Levering

Din ordre bliver samlet og sendt, når den er komplet. Ordren bliver sendt med PostNord til nærmeste pakkeshop eller pakkeboks. Vi leverer kun til adresser i Danmark.

 

Betaling

Betaling sker via betalingskort (Dankort, VISA eller Mastercard) eller MobilePay via DIBS. 

 

Fortrydelsesret

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du modtager varen. Udnyttelse af fortrydelsesretten kan ske ved at returnere varen til nedenstående adresse eller ved at nægte modtagelse af varen ved levering. Ved returnering medsendes ordrenummer, kopi af faktura eller anden identifikation af købsaftalen. Den returnerede vare skal være i samme stand som ved leveringen.

 

Reklamation

Hvis du har modtaget en vare behæftet med fejl, skal du hurtigst muligt kontakte os for at reklamere og senest inden der er gået 2 år. Kunden betaler leveringsomkostningerne ved returnering af varen. Ved reklamation skal du huske at oplyse ordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen.

 

Returnering

Returnering eller reklamation kan ske til:
Mellemfolkeligt Samvirke
Fælledvej 12
2200 København N

Betingelserne er gældende fra 01.03.2017.