Billede
Global Contact

Rejs ud i verden

Global Contact er Mellemfolkeligt Samvirkes aktivistiske rejseprogram. Vi tror på, at for at forstå andre dele af verden, andre levevis, opfattelser, politikker, interessekonflikter og verdenssyn, må vi møde hinanden. Det er dét mellemfolkeligt samvirke betyder.

Vores vision er, at unge tager del i kampen for en mere retfærdig og bæredygtig verden, og at de forholder sig kritisk til egen rolle som globale medborgere.
 

Find dit ophold

Bliv leder eller vært for en work camp i udlandet

Vil du styrke dine kompetencer inden for projektledelse? eller mangler din organisation arbejdskraft til drift eller udvikling? 

Bliv Work Camp leder

Brug din sommer på at lede et sommerprojekt på en Work Camp i udlandet. Du vil få til opgave at motivere en gruppe af 15-20 unge, planlægge fritidsaktiviteter og ryste gruppen sammen socialt. Læs mere her

Bliv Work Camp vært

Få hjælp til projekter som I aldrig når eller har ressourcerne til, af en gruppe dygtige frivillige fra hele verden. Din ikke-kommercielle organisation eller forening huser deltagerne til gengæld for det stykke frivillige arbejde som deltagerne sættes til. Læs mere her