Billede
Ung frivillig med dreng.

Rejs ud i verden

Gennem vores rejseprogram, Global Contact, kommer du for alvor tæt på en fremmed kultur, hvor du kan udfordre dig selv, få en oplevelse for livet og blive klogere på verden.

Nogle rejser ud for at opleve hverdagen i et udviklingsland, andre tager et højskoleophold i Afrika eller Asien og flere studerende vælger et praktikophold i udlandet gennem Global Contact. Fælles for opholdene er vores store erfaring i at formidle det personlige møde i en fremmed kultur.

Find dit ophold

Bliv leder eller vært for en work camp i udlandet

Vil du styrke dine kompetencer inden for projektledelse? eller mangler din organisation arbejdskraft til drift eller udvikling? 

Bliv Work Camp leder

Brug din sommer på at lede et sommerprojekt på en Work Camp i udlandet. Du vil få til opgave at motivere en gruppe af 15-20 unge, planlægge fritidsaktiviteter og ryste gruppen sammen socialt. Læs mere her

Bliv Work Camp vært

Få hjælp til projekter som I aldrig når eller har ressourcerne til, af en gruppe dygtige frivillige fra hele verden. Din ikke-kommercielle organisation eller forening huser deltagerne til gengæld for det stykke frivillige arbejde som deltagerne sættes til. Læs mere her