Billede
Deltager i klimamarchen 2018. Foto: Jeppe Carlsen
Fotobyline
Jeppe Carlsen

Bliv frivillig

Vil du være en del af et fællesskab, der kræver retfærdig forandring og bekæmper social, politisk og økonomisk ulighed? Så er Mellemfolkeligt Samvirkes frivilligfællesskab stedet for dig!

Bryg kaffe i en af vores non-profit caféer, skab tryghed om flygtninge, kæmp for et mangfoldigt Danmark uden diskrimination eller sæt klimaretfærdighed på dagsorden. Som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke kan du være med til at gøre en forskel og blive en del af et fællesskab, som kæmper for en retfærdig og bæredygtig verden, hvor alle mennesker lever i frihed og værdighed uden fattigdom og undertrykkelse. 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores frivilligkoordinator på frivillig@ms.dk  

 

Billede
Møde for frivillige hos Mellemfolkeligt Samvirke

Vær med i vores solidaritetsgruppe

Vil du være frivillig i vores nye solidaritetsgruppe og stå for at organisere og afholde events, der styrker sociale fællesskaber for flygtninge i Danmark?

Vi søger frivillige, der brænder for at skabe forandring for og stå i solidaritet med flygtninge.

Gruppens formål er at skabe forandring for flygtninge i Danmark i alle aldre ved at støtte og styrke sociale bevægelser blandt og for flygtninge.

Som frivillig i solidaritetsgruppen er du med til at skabe et sjovt og hyggeligt fællesskab for flygtninge men også er opmærksom på, at gruppen har et politisk fokus.

Du får til opgave at arrangere en bred vifte af events – lige fra aktivistiske begivenheder som demoer og debatter om flygtningeområdet i Danmark til støttemiddage og sociale arrangementer.

Det er selvfølgelig op til solidaritetsgruppen internt at planlægge hvilke arrangementer, der skal laves. Derfor er vi åbne for og værdsætter kreative og nye input.

 

Hvem er du?

Vi forventer at du har lyst til at lave 5-10 arrangementer i løbet af året og mødes 1 til 2 gange om måneden med de andre frivillige.

Det er ikke et krav, at du har stået for eventplanlægning før, men det er en fordel.

Hos Mellemfolkeligt Samvirke får du et rum til at udfolde dig og udvikle dine ideer, du får mulighed for at opkvalificere dig i eventkoordinering samt masser af ressourcer til at udføre events. Og så får du mulighed for at blive en del af et fedt fællesskab med andre aktivistiske unge.

Mød de frivillige

Billede af Sebastien, som er frivillig

Sebastien Verpoortern, Frivillig

What I really value here is the framework we use for fighting inequalities. It provides us with a very specific lens to look at various issues, but also guides us to look at the intersections between different struggles.

 

 

Billede af Patea, som er frivillig

Pantea Azizi, Frivillig

Den unikke sammensmeltning af klima og ulighed er grunden til, at jeg blev frivillig hos Mellemfolkeligt Samvirke. Jeg har lært sindssygt meget og mødt en masse seje og inspirerende mennesker.

Leyla er frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke.

Leyla Bouazzi, Frivillig

Jeg finder ud af, hvem jeg er, og hvem jeg godt kan lide at være.

Lauge er frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke.

Lauge Hansen, Frivillig

Jeg føler, at det er her, jeg kan gøre en forskel. Jeg har fået super gode venskaber og fantastiske oplevelser, som jeg ikke tror, jeg ville have fået andre steder.

Se hvordan du kan blive frivillig

Her kan du gå på opdagelse i de mange muligheder, der er for at være med og lave frivilligt arbejde i Mellemfolkeligt Samvirke.

Viser 6 ud af 10

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført