Billede
Undervisning. Foto: Jeppe Carlsen

Se vores undervisningstilbud

Vi tilbyder workshops og andre undervisningstilbud til både elever og lærere. Vi giver også mulighed for at blive en del af vores globale skolepartnerskaber og at komme på studieture. 

Med vores team af undervisere med stor erfaring på skoleområdet tilbyder Mellemfolkeligt Samvirke mange forskellige undervisningstilbud. Kendetegnende for dem alle er sloganet "Klassen ud i verden - verden ind i klassen." Vi arbejder med at gøre flere elever til globale medborgere, der tager kritisk stilling til verden omkring dem og gør en aktiv indsats for at gøre verden til et bedre sted, både lokalt og globalt.

Se vores kurser for elever

Altid på Mellemfolkeligt Samvirkes kurser

  1. Nærværende undervisning med plads til diskussion og refleksion.
  2. Deltagerne engageres og inddrages aktivt.
  3. Engagerede og passionerede undervisere.

Materiale om FN's verdensmål

verdensmålene.dk finder du masser af gratis undervisningsmateriale til elever på ungdomsuddannelserne.

På hjemmesiden har vi undervisningsforløb, øvelser, film, podcasts og meget andet, der gør eleverne klogere på FN's 17 verdensmål. Materialet er målrettet de enkelte fag på ungdomsuddannelserne. 

Globale partnerskaber

Gennem vores undervisningsprojekt VerdensKlasse kan I få et globalt skolepartnerskab. 

Vi hjælper jer med at etablere et globalt skolepartnerskab. Har I brug for at søge stipendier hos Udenrigsministeriets Oplysningspulje, rådgiver vi gerne. 

Tag på studietur

Vi har mange års erfaring i at arrangere studieture med globalt udsyn for unge.

Sammen med vores rejseprogram Global Contact er vi specialister i at arrangere globale studieture. Vi arrangerer også gerne studieture til København, hvor vi byder på alternative byvandringer og workshops. 

Workshops for lærere

Vil du inspireres til, hvordan du styrker det globale perspektiv i din undervisning?

Vi tilbyder skræddersyede oplæg til undervisere og skoler, der vil have fokus på det globale perspektiv. På workshoppen lærer du, hvordan du kan styrke de globale kompetencer hos eleverne.