Billede
To mennesker i baren. Foto: Nicolas Cho

Café Mellemfolk i Aarhus

Frivilligdrevet café i Aarhus med FairTrade kaffe, vegansk mad og god stemning.

Café Mellemfolk i Mejlgade 53 er ikke en hvilken som helst café - vi er en café med holdninger! Vi er drevet af frivillige, vi sætter store krav til vores produkter, og så donerer vi vores overskud til projekter, der arbejder for en mere bæredygtig og retfærdig verden rundt omkring på kloden. 

I Café Mellemfolk kan du drikke en kop økologisk FairTrade kaffe til gode priser. Du kan nyde en af vores økologiske øl; vælg mellem alt fra pilsner til IPA og sour. Eller du kan spise en lækker vegansk panini med hjemmelavet brød. Vi har noget for enhver smag - og vi har masser af plads til både dig og dine venner! 

Vi holder alt fra koncerter til oplæg og debatter. Og det er også muligt at leje vores café til private arrangementer. 

Åbningstider og adresse

Vi glæder os til at se dig. 

Åbningstider

  • Mandag-Torsdag: 10-22
  • Fredag-Lørdag: 10-00

Adresse

  • Mejlgade 53 - midterbygningen, 1. sal
  • 8000 Aarhus C

Kontakt: jla@ms.dk

Kontrolrapporter: https://findsmiley.dk/924535

LEJE AF CAFÉ MELLEMFOLK

Skal du holde fødselsdag? Eller måske bryllup? Så gør det hos os!

Hold din fest hos os. Uanset anledningen, tilbyder vi i Café Mellemfolk hyggelige og varme rammer i midten af Aarhus. Og med et bredt udvalg af øl, vin, kaffe og meget mere - selvfølgelig bæredygtigt og ansvarligt produceret.

Samtidig går alt overskud til vores arbejde for en mere retfærdig og bæredygtig verden. Det synes vi selv er en god deal!

Lyder det som stedet for dit næste arrangement? Så hiv fat i os på email jla@ms.dk og hør mere om mulighederne for at leje vores café!

 

 

Skal vi lave dit næste veganske måltid?

Vi tilbyder lækker vegansk catering til dine arrangementer. Tøv ikke med at kontakte os!

I Café Mellemfolk ønsker vi at gå forrest for en grønnere fremtid - derfor sælger vi vegansk mad. Ud over vores daglige udvalg af bl.a. panini og suppe, er det også muligt at bestille veganske retter til dit næste arrangement. Så hvis du vil holde en mere klimavenlig fødselsdag, inspirere dine venner til at spise plantebaseret eller noget helt tredje, så kontakt os på jla@ms.dk og hør mere! 

Frivillig i Café Mellemfolk?

Vi er drevet af frivillige - og du kan være med!

Kunne du tænke dig at blive frivillig i Café Mellemfolk? Så send en mail til frivilligaarhus@ms.dk og fortæl os lidt om dig selv!

Som frivillig i caféen vil du blive en del af et socialt netværk af folk, der brænder for en mere retfærdig og bæredygtig verden.

Kalender

Se, hvad der sker i Café Mellemfolk.