Billede
Servering af kaffe i Mellemrummet. Foto: David Lundbye

Café Mellemrummet

Bæredygtig og frivilligdrevet café i hjertet af Nørrebro.

Café Mellemrummet er en helt særlig café. Vi er drevet af frivillige, vi gør alt for at minimere vores klimaaftryk, og vi donerer vores overskud til projekter, som fremmer en retfærdig og bæredygtig verden. I denne periode støtter vi kampen for kvinders rettigheder i landlige Nepal, ved at hjælpe dem med at skabe rum til at organisere sig og skabe forandring. Læs om projektet her.

Vil du hygge med dine venner? Eller har du brug for et alternativ til hjemmekontoret? 

I Café Mellemrummet har vi plads til begge dele. Og mere til. I dagtimerne får vi besøg af studerende, gæster fra vores hostel og kaffe-elskere, men om aftenen forvandles caféen til en bar, hvor du kan købe forskellige drinks og nyde god musik.

Vi kan byde på alt fra en god kop økologisk Fairtrade kaffe til en lækker økologisk lemonade, en kold øl eller et glas vin. Vi kan også tilbyde en økologisk kanelsnurre eller en bolle med ost, hummus eller marmelade. Alt til studievenlige priser. Se menuen her.

Vi holder også en del arrangementer i Café Mellemrummet. Du kan opleve alt fra koncerter og filmfremvisninger til poetry-slams og politiske debatter. Hold øje med vores arrangementer på Facebook eller Instagram.

Åbningstider og adresse

Vi glæder os til dit besøg. 

Åbningstider

  • Mandag - Torsdag: 09-23
  • Fredag - Lørdag: 09-01
  • Søndag: 09-22

Adresse

  • Ravnsborggade 11
    2200 København N

Kontakt: +45 21 89 05 57
 

Booking

Frivillig i Café Mellemrummet?

Vær med til at drive en fantastisk café!

Du bliver en del af et stort internationat fællesskab, hvor du er med til at samle penge ind til støtteprojekter ude i verden. Du kan blive barista, booke koncerter, opfinde drinks eller lave PR. 

Lyder det som noget for dig? Så send en mail til mellemrummethr@gmail.com og fortæl os lidt om dig selv!

Du kan også blive frivillig i en af vores mange arbejdsgrupper.

Kalender

Se, hvad der sker i Café Mellemrummet.