Billede
Sygeplejerskestuderende i praktik i udlandet

Praktik i udlandet

Optjen ECTS-point i udlandet, og få et nyt perspektiv på dit fagområde. Global Contact tilbyder praktikophold for studerende ved en række forskellige korte, mellemlange og videregående uddannelser.

Flere og flere vælger at gennemføre deres praktik i udlandet, og vi sender hvert år mere end 300 studerende ud i verden. En udlandspraktik vil styrke dine kompetencer og give dig et nyt perspektiv på din uddannelse. Du får nye udfordringer og du vil opleve kulturelle forskelligheder, som udvikler dig indenfor dit fag, styrker din personlige udvikling og giver dig en oplevelse for livet. 

Vi har udviklet vores udlandspraktik i samråd med relevante uddannelsesinstitutioner i Danmark, og vi har samarbejdspartnere i Afrika, Asien, Mellemøsten og Europa.

Hvorfor skal du tage i praktik hos os?

  1. Vi sender hvert år mere end 300 studerende ud i verden i praktik
  2. Vi har fleksible rejsedatoer og kan tilpasse praktikken, så den passer ind i dit studie
  3. Vi samarbejder tæt med uddannelsesinstitutionerne for at sikre kvaliteten
  4. Vi tilbyder det største udvalg af rejsedestinationer for praktik uden for Europa

Find din studieretning

Billede
Tandpleje i udlandet

Tandplejer

Få et globalt perspektiv på mundhygiejne og tandpleje og få indsigt i, hvordan man arbejder med odontologi i andre dele af verdenen. Vi har tidligere sendt KU-studerende. 

Billede
Praktik i udlandet som Universitetsstuderende

Universitet

Vi samarbejder med både ActionAid ude i verden, men også andre lokale organisationer. Du kan derfor arbejde for forskellige typer af organisationer, med forskellige fokusområder.

Remote video URL