Billede
Praktik i udlandet

Praktik i udlandet

Tag i praktik i udlandet. Global Contact tilbyder praktikophold for studerende ved en række forskellige korte, mellemlange og videregående uddannelser.

Flere og flere vælger at tage deres praktik i udlandet, og vi sender hvert år flere hundrede studerende ud i verden. En udlandspraktik styrker dine kompetencer og giver et nyt perspektiv på din uddannelse. Du får nye udfordringer og oplever kulturelle forskelligheder, som udvikler dig indenfor dit fag og styrker din personlige udvikling. 

Vi har udviklet vores udlandspraktik i samråd med relevante uddannelsesinstitutioner i Danmark, og vi har samarbejdspartnere i Afrika, Asien, Mellemøsten og Europa.

Hvorfor skal du tage i praktik hos os?

  1. Vi sender hvert år mere end 300 studerende ud i verden i praktik
  2. Vi har fleksible rejsedatoer og kan tilpasse praktikken, så den passer ind i dit studie
  3. Vi samarbejder tæt med uddannelsesinstitutionerne for at sikre kvaliteten
  4. Vi tilbyder det største udvalg af rejsedestinationer for praktik uden for Europa

Find din studieretning

Billede
Tandpleje i udlandet

Tandplejer

Få et globalt perspektiv på mundhygiejne og tandpleje og få indsigt i, hvordan man arbejder med odontologi i andre dele af verdenen. Vi har tidligere sendt KU-studerende. 

Billede
Praktik i udlandet som Universitetsstuderende

Universitet

Vi samarbejder med både ActionAid ude i verden, men også andre lokale organisationer. Du kan derfor arbejde for forskellige typer af organisationer, med forskellige fokusområder.

Remote video URL