Billede
Frivillige fra Mellemfolkeligt Samvirke til Roskilde Festival

BLIV FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL

Nu har du chancen for at blive en del af vores team på omkring 300 frivillige ved årets Roskilde Festival.  

Mellemfolkeligt Samvirke (ActionAid Denmark), København, har fået til opgave at stille serviceværter, supervisorer og servicemanagere til rådighed på Volunteer Camp - og vi vil gerne have dig med! 

Serviceværter 

Som serviceværter i Volunteer Camping er vores primære opgave at patruljere campingområdet og sikre, at det forbliver pænt, roligt og et behageligt sted at være. Dette indebærer at sikre, at telte er placeret korrekt, at folk ikke er for støjende, og at det hele forbliver rent. Volunteer Camping er det reneste og mest rolige af alle campingområderne på festivalen, fordi det skal være muligt for frivillige at hvile og sove under festivalen. Derudover vil vi også gerne være synlige og tilgængelige for folk i campingområdet, så vi kan sikre “the orange feeling” og god stemning. 


Serviceledere eller supervisorer 

Ønsker du at få endnu mere ansvar? Så tøv ikke med at tilmelde dig som supervisor eller endda servicemanager. Supervisorer overvåger alt under vagten, herunder koordinering af de andre frivillige på vagt, sikrer at alle er glade og besvarer alle spørgsmål på walkie. Servicemanagers hjælper supervisorerne og er ansvarlige for ekstern kommunikation og problemløsning under vagten. Bemærk venligst, at servicemanagers forventes at have tidligere erfaring med frivilligt arbejde enten med MS eller tilsvarende. Hvis du vil være med på festivalen som serviceleder eller supervisor og ikke har været frivillig hos os før, så skriv lidt om din tidligere erfaring som frivillig hos andre organisationer samt din motivation for at tage ansvar på Roskilde Festival sammen med os. 


Seniorer og unge 

Hvis du er 65+ eller mellem 15 og 17 år og gerne vil være frivillig hos os, så er det ikke noget problem! Seniorer skal kun tage 3 vagter - unge skal uploade en underskrevet forældresamtykkeerklæring og må ikke tage nattevagter. Uanset hvad, så angiv i formularen ovenfor, om du er senior eller ung, og vi vil hjælpe dig derfra. Vi oplever i øjeblikket en fantastisk og overvældende interesse for at arbejde frivilligt hos os som ung mellem 15 og 17. Derfor kan vi desværre ikke tage imod flere indkomne ansøgninger.   

Dit arbejde hjælper os med at rejse penge til vores daglige arbejde med at støtte unge mennesker i kampen for deres rettigheder og opbygningen af demokratiske, bæredygtige samfund over hele verden. I år vil alle indtægter gå til at støtte ungdomsplatforme i Østeuropa, med særlig fokus på Ukraine.  

Lad os vide, hvilken type frivillig du gerne vil være i år, og vær opmærksom på, at alle typer kræver at du går og står meget under dine vagter!  

Som tak for din indsats giver vi dig et armbånd med adgang til hele festivalen og én måltidskupon pr. vagt, et fællesskab af frivillige og gratis adgang til Volunteer Camp, hvor du vil kunne slå telt op sammen med andre frivillige, samt få adgang til Mellemfolkeligt Samvirkes base-lounge. Du vil også få adgang til Roskilde Volunteer Lounge og Volunteer Village, som gennem hele festivalen har hemmelige koncerter og den billigste mad og øl tilgængelig for alle Roskilde Festival-deltagere. 

Bliv en af vores frivillige på ROSKILDE FESTIVAL

Hvilken rolle vil du have?

Tag en orange vest på, støt en god sag, og bliv en del af et frivilligt fællesskab og få adgang til hele Roskilde Festival!

PRAKTISKE OPLYSNINGER 

Dit arbejde som frivillig vil bestå af 4 vagter af minimum 8 timer (1 vagt på musikdage, 1 nattevagt og 2 vagter efter eget valg). 

Da vores arbejde på campingområdet strækker sig over flere dage end selve festivalen, vil der være masser af mulighed for at tage vagter før og efter festivalen. Vi vil give dig en bruger i Planday, og vagtplanlægningen begynder, så snart Roskilde Festival offentliggør musikprogrammet i maj eller tidligt juni. Vi vil sørge for at afholde informationsmøder, hvor du vil lære alt, hvad du behøver at vide, og møde de andre frivillige over mad og drikke. 

Roskilde Festival er en international festival, og Mellemfolkeligt Samvirke er en international organisation. Det kræves derfor, at du kan tale engelsk. Radiokontakt på festivalen er dog på dansk, hvilket betyder, at personer der ikke taler dansk, vil blive parret med en dansktalende person under vagten.