Billede
Elever på studietur med Mellemfolkeligt Samvirke.

Studieture i udlandet

Mellemfolkeligt Samvirke tilbyder anderledes studieture og studierejser til Afrika, Asien, Europa, Latinamerika og Mellemøsten.

Lad os arrangere jeres næste studietur til unikke og spændende destinationer. Vi er specialister i grupperejser med globalt udsyn for unge mellem 15 og 30 år. Tag jeres elever med på en uforglemmelig studietur til lande som Kenya, Nepal og Grækenland eller rejs bæredygtigt med bus og tog til Berlin, Polen eller Tallinn. 

Vi har stor erfaring i at tilrettelægge et varieret program, som engagerer jeres elever i mødet med andre kulturer og levevilkår. Studieturen tilpasses jeres ønsker og fag, og i har derfor rig mulighed for at sætte jeres eget præg på turen.

 

Vores mest populære destinationer

Billede
Rejs til Grækenland

Grækenland

Flygtningekrisen har sat og sætter fortsat tydelige spor i Grækenland ved Europas ydre grænser. Sammen med vores partnere, kan vi sammensætte et program hvor klassen lærer om flugt og migration.

Billede
studietur til Kenya

Kenya

Bo midt på savannen tæt på dyreliv og en lokal landsby. Vores højskole i Kenya ligger smukt for foden af Mount Kenya og giver et ideelt udgangspunkt for en studietur.

Billede
Studietur til Nepal

Nepal

Lad studieturen gå til landet under verdens tag, og oplev kulturen i Nepal. Vores underviser er nepaleser og kan lægge et program specifikt målrettet for jer og jeres ønsker.

Billede
Palæstina

Palæstina

Studieturen til Palæstina kan fx indeholde besøg i en flygtningelejr, at krydse et checkpoint sammen med palæstinensere på vej til arbejde, og med organisationer.

Oplev det med egne øjne

På vores højskoler kan vi undervise jeres elever i kulturforståelse, klimaforandringer, flygtninge/migration og meget mere.

Vi tilrettelægger altid undervisningen, så I kommer ud og oplever emnerne med egne øjne.
I kan også arbejde frivilligt og gøre en forskel i fællesskab, eller starte et samarbejde med en lokal skole om udveksling. Vi kan hjælpe med begge dele gennem vores netværk, når I arrangerer jeres studietur med os. 

Du er velkommen til at kontakte os på mail globalcontact@ms.dk eller telefon 7731 0022, for at høre mere.