Billede
Våbenhvile nu banner

Vær med i vores Palæstinagruppe

Vil du stå i solidaritet med palæstinensere, der lever under besættelse? Brænder du for menneskerettigheder og retfærdighed? Så bliv en del af vores Palæstina Solidaritetsgruppe!

Vores mål er at oplyse, mobilisere og støtte kampen for en langvarig og retfærdig fred gennem arrangementer, kampagner og politisk arbejde. 

Hvad indebærer det at være frivillig hos os? 

Som frivillig i Palæstina Solidaritetsgruppe bliver du en vigtig del af vores indsats for at skabe opmærksomhed om og støtte det palæstinensiske folk i deres kamp for frihed uden besættelse og undertrykkelse. 

Dine opgaver kan omfatte: 

  • Planlægning og afholdelse af arrangementer og demonstrationer. 
  • Organisering og mobilisering til events. 
  • Udarbejdelse af oplysnings- og kampagnemateriale. 
  • Samarbejde med andre aktivister og opbygning af netværk. 

Hvem er du? 

Vi leder efter frivillige, der kan dedikere tid og energi til sagen. Du behøver ikke at have erfaring på forhånd, men vi forventer, at du kan deltage i vores aktiviteter og møder 1-2 gange om måneden. 

Hvad får du ud af det? 

Som frivillig hos Palæstina Solidaritetsgruppe får du mulighed for at gøre en konkret forskel og være en del af et dedikeret fællesskab. Du vil tilegne kompetencer inden for kampagne, kommunikation og projektstyring. Samtidig vil du få værdifuld indsigt og viden om situationen i Palæstina og hvordan du kan bidrage til at skabe forandring.

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført

Hold mig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Palæstina og få nyt om vores arbejde, aktioner, kampagner, demonstrationer, begivenheder og meget mere.

Postnummer
more items

Vi behandler dine oplysninger sikkert. Du vil høre fra os via e-mail, sms, telefon og annoncer om vores aktiviteter, indsamlinger og medlemshvervning, som du altid kan framelde dig via medlemsservice@ms.dk. Vi indsamler informationer til analyser og til at forbedre vores kommunikation med dig. Læs mere i vores datapolitik her.