Billede
Work Camp ledere

Bliv leder for en work camp

Drømmer du om at styrke dine kompetencer inden for projektledelse? Og har du lyst til at holde sommerferie med en international gruppe unge frivillige?

En Work Camp er et sommerprojekt, hvor 15-20 unge fra hele verden samles om et frivilligt projekt i 2-3 uger. Deltagerne er typisk 18-35 år, og projekterne spænder bredt. Man kan komme til at arbejde på festivaler, øko-landsbyer, vedligeholde naturområder, sommeraktiviteter for børn m.m. I vil være to frivillige ledere på hver Work Camp i Danmark og jeres rolle er primært at ryste gruppen sammen socialt, planlægge fritidsaktiviteter og nyde samværet med deltagerne fra alle steder i verden. Du kommer på et lederkursus på MS, får dækket kost, logi og transport, og mulighed for selv at komme på Work Camp i udlandet uden at betale deltagergebyr på 1900 kr.

Hvad er en Work Camp?

En Work Camp er et sommerprojekt, hvor 15-20 unge fra hele verden samles om et frivilligt projekt i 2-3 uger.

Aldersintervallet er 18-30 år, og formålet er at lære af hinanden på tværs af alder, landegrænser, kulturer og baggrunde gennem samarbejde om frivilligt arbejde. En Work Camp huses af en vært, fx en højskole eller festival, der har brug for hjælp til en række arbejdsopgaver eller et konkret projekt. Deltagerne yder frivilligt arbejde for værten og får til gengæld kost og logi samt en række fritidsaktiviteter. 

Om at være Work Camp leder

Som Work Camp leder indgår man som en del af gruppen af deltagere, men har ansvaret for at ryste gruppen sammen socialt og planlægge fritidsaktiviteter.

Derudover skal Work Camp lederne sørge for, at det frivillige arbejde udføres ved at motivere deltagerne. Værten stiller med en faglig leder, der er til stede i arbejdstiden, og som har ansvaret for de konkrete arbejdsopgaver eller faglige aktiviteter.

Vi tilbyder:

  • Hyggelig international sommerferieoplevelse 
  • Praktiske erfaringer med projektledelse
  • Gratis kursus om ledelse
  • Betalt kost og logi under Work Campen og dækning af transportudgifter
  • Mulighed for at blive deltager på en Work Camp i år eller til næste år, hvor du sparer gebyret på 1.900 kroner
  • Et diplom for dit arbejde som frivillig leder 

Vi forventer at du:

  • Har lyst til at facilitere andre unge med forskellige baggrunde
  • Er ansvarlig, moden og kan vise overskud i pressede situationer
  • Kan tale et nogenlunde engelsk

Ansøgning

Du kan ansøge en eller flere Work Camps, alene eller sammen med en ven. Det er en god idé at skrive en prioriteret liste, over hvilke projekter du har lyst til. Vi placerer løbende ansøgere ud fra, hvilke projekter de har ønsket.