Billede
Velkommen ind i fællesskabet - Mellemfolkeligt Samvirke banner

VÆR MED I VORES SOLIDARITETSGRUPPE

Vil du være frivillig i vores nye solidaritetsgruppe og stå for at organisere og afholde events i solidaritet med unge uden dansk statsborgerskab? 

Vi søger frivillige, der brænder for at skabe forandring for og stå i solidaritet med unge, der er opvokset i Danmark, men står uden dansk statsborgerskab.

Gruppens formål er at kæmpe for at ændre de urimelige krav, der eksisterer for at opnå dansk statsborgerskab.

Som frivillig i solidaritetsgruppen er du med til at skabe politisk forandring. Du får til opgave at arrangere en bred vifte af aktivistiske begivenheder og aktioner – lige fra demoer og debatter til at rejse rundt i Danmark for at sprede budskabet og informere om de nuværende urimelige krav.

Det er selvfølgelig op til solidaritetsgruppen internt at planlægge hvilke arrangementer, der skal laves. Derfor er vi åbne for og værdsætter kreative og nye input.

HVEM ER DU?

Vi forventer at du har lyst til at lave 5-10 arrangementer i løbet af året og mødes 1 til 2 gange om måneden med de andre frivillige.

Det er ikke et krav, at du har stået for eventplanlægning før, men det er en fordel.

Hos Mellemfolkeligt Samvirke får du et rum til at udfolde dig og udvikle dine ideer, du får mulighed for at opkvalificere dig i eventkoordinering samt masser af ressourcer til at udføre events. Og så får du mulighed for at blive en del af et fedt fællesskab med andre aktivistiske unge.

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført