Billede
Velkommen ind i fællesskabet - Mellemfolkeligt Samvirke banner

VÆR MED I VORES SOLIDARITETSGRUPPE

Vil du være med til at ændre spillereglerne? Har du lyst til at engagere dig i vores nye solidaritetsgruppe og være med til at ændre de uretfærdige krav for dansk statsborgerskab?

Vi leder specifikt efter dedikerede frivillige, der brænder for at skabe forandring og stå i solidaritet med unge, der er opvokset i Danmark uden at have dansk statsborgerskab. 

Vores primære fokus er at kæmpe imod de krav, der gør det vanskeligt for disse unge at opnå dansk statsborgerskab. Som frivillig i solidaritetsgruppen bliver du en nøgleperson i spredningen af budskabet om de aktuelle uretfærdige krav på gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner. 

Vi ønsker at skabe opmærksomhed og forståelse blandt gymnasieeleverne omkring denne problematik. Derfor vil du have mulighed for at planlægge og afholde 3-6 gymnasiebesøg om året, hvor du kan dele information og skabe dialog omkring vores statsborgerskabskampagne.

HVEM ER DU?

Vi forventer, at du har lyst til at besøge 3-6 gymnasier årligt og mødes 1-2 gange om måneden med de andre frivillige. Erfaring med foredrag og eventudvikling er ikke påkrævet, men det vil være en fordel. 

Hos Mellemfolkeligt Samvirke får du ikke kun mulighed for at gøre en forskel, men også for at udfolde dig og udvikle dine ideer. Du bliver en del af et fællesskab med andre engagerede frivillig, og du styrker din viden og dine evner inden for formidling og politiske kampagner. Og vigtigt af alt får du mulighed for at gøre en positiv indflydelse på unges liv og samfundet som helhed. 

Kom og vær med til at skabe forandring!

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført