Billede
Skilte med røde, gule og blå hjerter til demonstrationen for en fair flygtningepolitik på Christiansborg Slotsplads i marts 2022.
Fotobyline
William Vest-Iillesøe

VÆR MED I VORES SOLIDARITETSGRUPPE

Vil du være frivillig i vores nye solidaritetsgruppe og stå for at organisere og afholde events, der styrker sociale fællesskaber for flygtninge i Danmark?

Vi søger frivillige, der brænder for at skabe forandring for og stå i solidaritet med flygtninge.

Gruppens formål er at skabe forandring for flygtninge i Danmark i alle aldre ved at støtte og styrke sociale bevægelser blandt og for flygtninge.

Som frivillig i solidaritetsgruppen er du med til at skabe et sjovt og hyggeligt fællesskab for flygtninge men også er opmærksom på, at gruppen har et politisk fokus. Du får til opgave at arrangere en bred vifte af events – lige fra aktivistiske begivenheder som demoer og debatter om flygtningeområdet i Danmark til støttemiddage og sociale arrangementer.

Det er selvfølgelig op til solidaritetsgruppen internt at planlægge hvilke arrangementer, der skal laves. Derfor er vi åbne for og værdsætter kreative og nye input.

HVEM ER DU?

Vi forventer at du har lyst til at lave 5-10 arrangementer i løbet af året og mødes 1 til 2 gange om måneden med de andre frivillige.

Det er ikke et krav, at du har stået for eventplanlægning før, men det er en fordel.

Hos Mellemfolkeligt Samvirke får du et rum til at udfolde dig og udvikle dine ideer, du får mulighed for at opkvalificere dig i eventkoordinering samt masser af ressourcer til at udføre events. Og så får du mulighed for at blive en del af et fedt fællesskab med andre aktivistiske unge.

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført