Billede
Ung kvinde holder workshop. Foto: Jeppe Carlsen

Bliv facilitator for forandring

Vi arbejder på at styrke unge i lederskab og organisering samt at styrke unge, så de kan afholde workshops for andre aktivister, organisationer og frivillige både i Mellemfolkeligt Samvirke og uden for organisationen.

Vi laver blandt andet workshops om feministisk lederskab, klimahandling, antidiskrimination og international lederskab samt organisering. Omdrejningspunktet i vores kurser og workshops er altid demokratiske og deltagerorienteret processer og tilgange. 

Som forandringsfacilitator er du med til at udvikle og afholde workshops med andre unge, som brænder for at skabe en forandring. Du lærer, hvordan man designer og afholder workshops og længere kurser, styrker dine præsentations- og kommunikationskompetencer, får nye venner og styrker dit netværk med andre motiverede aktivister. 
 

OBS: Gruppen er på pause i øjeblikket, og det er derfor ikke muligt at blive en del af gruppen i øjeblikket.

Hvordan bliver jeg forandringsfacilitator?

Har du erfaring i at facilitere workshops? Eller vil du gerne lære det? Så er det måske dig, vi leder efter. 

Vi har en forventning om, at du som nye forandringsfacilitator i Mellemfolkeligt Samvirke har en vis erfaring i facilitering af workshops og måske allerede har deltaget i en form for faciliteringsuddannelse (længere kursus eller workshops), og at du kan forpligte dig i mindst seks måneder. 

Hvis du ikke tidligere, har deltaget i noget faciliteringsuddannelse, afholder vi regelmæssigt kursusdage, hvor du kan blive klædt på med de grundlæggende faciliteringsredskaber og Mellemfolkeligt Samvirkes læringsprincipper og tilgang til kurser. Du kan holde dig orienteret om disse kurser her på hjemmesiden, eller du kan skrive dig op, hvis du gerne vil have besked om kommende kurser. 

OBS: Gruppen er på pause i øjeblikket, og det er derfor ikke muligt at blive en del af gruppen i øjeblikket.

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført

Gå på odagelse i flere frivilliggrupper

Billede
Frivillig serverer kaffe på Café Mellemrummet

Café Mellemrummet

Har du en social barista i maven? Så bliv frivillig i vores nonprofit café på Nørrebro og bliv en del af et varmhjertet, internationalt fællesskab.