Billede
Asylansøgere på Avnstrup Asylcenter til workshop. Foto:  Helga C. Theilgaard

Flygtninge- og asylprojektet

Meld dig som frivillig og bliv en del af en frivilliggruppe, der hjælper og støtter flygtninge i den svære overgangsfase, de er midt i.

FN har i 2017 rapporteret om 68 millioner flygtninge og fordrevne på verdensplan. En lille gruppe af de flygtninge har bosat sig i Danmark. Som flygtning kan det at rejse fra kendte rammer være stressende og utrygt. MS arbejder med at styrke flygtninge og asylansøgeres livsmuligheder og trivsel og dermed give dem en positiv overgangsfase. 

Du kan være med til at skabe mere tryghed og give nærvær til flygtninge, som prøver at få deres hverdag til at fungere i Danmark. Som politisk aktiv kan man være med til at udfordre det nuværende narrativ om flygtninge og være med at gøre debatten aktuel.

I gruppen mødes vi hver tirsdag aften. Her spiller vi brætspil, skak og taler sammen over en bid kage eller aftensmad. Kom og vær’ med!

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores frivilligkoordinator på frivillig@ms.dk 

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført

Gå på opdagelse i flere frivilliggrupper

Billede
Frivillig laver kaffe på Café Mellemrummet

Café Mellemrummet

Har du en social barista i maven? Så bliv frivillig i vores nonprofit café på Nørrebro og bliv en del af et varmhjertet, internationalt fællesskab.