Billede
Global Platform Zambia. Foto: Gustavo Garcia Solares

Antiracistisk gravergruppe

Vil du være med til at bekæmpe racisme i Danmark? Er du en skarp "graver", der får energi af at grave viden og information frem i dagens lys? Så er vores antiracistiske gravergruppe måske noget for dig! 

Gravergruppen er en frivilliggruppe, der – placeret i hjertet af vores holdningsarbejde i Danmark – er med til at skabe det vidensgrundlag, som er fundamentet for vores kampagner. Gruppen kommer til at samarbejde tæt med vores Policy- og Kampagneteams.

Frivillige i Gravergruppen arbejder både med at indsamle eksisterende viden på området, det vil bl.a. sige at gennemgå forskning, rapporter, statistik, mv., men også med at skabe egen viden på området ved at lave egne undersøgelser, som ud-vikles i samarbejde med ansatte i organisationen. Gravergruppen arbejder kritisk, selvkritisk og analytisk - også når forskningen går imod ens eget verdensbillede.

Som en del af Gravergruppen får du mulighed for at prøve og udvikle dine research-skills i tæt samarbejde med andre frivillige og ansatte. Du får indflydelse på, hvilke emner gruppen skal undersøge, og får mulighed for at komme med dine egne anbefalinger til Mellemfolkeligt Samvirkes videre kampagnearbejde. Derudover vil vi løbende holde opkvalificerende oplæg og workshops med fageksperter for Gravergruppens frivillige.

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores frivilligkoordinator på frivillig@ms.dk 

Bliv frivillig nu

Når du udfylder formularen, vil du blive kontaktet og høre mere om mulighederne som frivillig i Mellemfolkeligt Samvirke. 

  • Aktuelle Din info
  • Interesser
  • Fortæl om dig selv
  • Gennemført

Gå på opdagelse i flere frivilliggrupper